• Maria

Baksidestext "Stjärnfödd"


Nu har lille "Stjärnfödd" fått sig en baksidestext. Har försökt att hålla den fri från spoilers, också vad gäller "Avien", utifall att någon skulle råka snubbla över "Stjärnfödd" som första bok i trilogin. Ta-da, vad tycks?

Att Isondra fortfarande lever är ett mirakel i sig. Nu slits hon mellan vem hon var, vem hon borde vara, och vem hon är, samtidigt som allt hon har jobbat så hårt för att bygga upp faller ihop runt henne.
Till på köpet blir hon beskylld för ett brott hon inte har begått, av de hon trodde var hennes allierade. När ingen vill veta av varken Isondra eller hennes jämlikar har den långa, farliga flykten bara börjat.
Mitt i allt kaos växer ett oförklarligt band fram, mellan Isondra och någon som hon verkligen inte vill ha med att göra. Bandet får sin näring ur uråldriga krafter som ingen riktigt förstår sig på, och än mindre rår på. Snart inser Isondra att varken Dorien eller Elysien är den verkliga fienden i den eviga kampen mellan ljus och mörker.

I samma veva som baksidestexten publicerades i mina kanaler fick jag frågan om det går att läsa "Stjärnfödd" utan att först ha läst "Avien". Svaret är att det inte är optimalt - det finns en hel del bakgrundsinformation i "Avien" om såväl världen som karaktärerna som man behöver för att inte fundersamt klia sig i hårbottnen under läsningen - men att göra tvärtom går hur bra som helst. "Avien" har ändå ett eget slut, även om några trådar lämnas lösa inför uppföljaren/uppföljarna. Jag rekommenderar därför alla att läsa trilogin i kronologisk ordningsföljd: Avien -> Stjärnfödd -> (en än så länge namnlös) del tre. Jag har även planer på att publicera lite gratis godis från Doressea-universumet framöver. Med tanke på att jag inte riktigt vet hur man är ledig så bådar min tre veckor långa semester, mellan vecka 30 och 32, gott för mina läsare. Jag har också ett par roliga nyheter rörande mitt författarskap att dela med mig av när tiden är rätt.


Stay tuned, helt enkelt. Och ha en underbar sommar!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon

För bokningar, recensionexemplar och övriga frågor: