• Maria

Du bör läsa Avien i höst


“Medryckande, behagligt och spännande helt enkelt – och något ni bör läsa i höst!”


Inte mina ord den här gången, utan recensenten Evelinas. Hela den enormt fina recensionen av Avien – jag känner mig ärad – hittar ni på 365bockerdubordelasa.com. Vore jag inte mallig innan så är jag det definitivt nu. Tack Evelina! <3


Jag hoppas att allt är toppen med er, trots att semestrar och lov eventuellt är slut vid det här laget. Själv är jag upptagen med … allt. Dygnet har för få timmar, och ju äldre jag blir desto färre timmar känns det som att det har.


Min illustratör Linn sitter och pillar med omslaget till Stjärnfödd i just denna stund, och känslan känns overklig. Okej att jag har släppt en bok och i praktiken får titulera mig författare, men att jag inom en relativt snar framtid släpper min andra bok är ju helt knäppt. Hur gick det här till?


En matigare sneak peek på omslaget till Stjärnfödd får ni så snart både jag och Linn känner oss redo för det. I dag får ni nöja er med bakgrunden. <3


Nu ska jag ta kvällen med ett avsnitt (eller två) av Jane the Virgin. Straight outta a telenovela, right?

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon

För bokningar, recensionexemplar och övriga frågor: