• Maria

Födelsedagsfirande

Uppdaterad: 27 sep 2018I dag fyller jag tydligen 30 år. Jag är inte ungdom längre. Trots mitt ungdomliga utseende (tack mamma) kommer jag inte ens undan med att låtsas att jag är ungdom. Ändå känner jag mig verkligen inte vuxen.


Ordet vuxen klingar så hårt och stelt. En vuxen är i min värld någon som alltid fattar kloka och genomtänkta beslut, någon som har full koll på sin ekonomi och därtill för en liten kassabok över alla inköp, som äter fullkornsgröt till frukost, sallad till lunch, och en präktigt hemlagad middag mellan klockan 17 och 18. Rutiner, ordning och reda, ansvar.


Skulle vi följa ovanstående definition kommer jag aldrig att bli vuxen. Aldrig någonsin. I dag åt jag tårta till frukost, micrade gårdagens pizzarester till lunch, och har ännu inte bytt om från Hefner (min kriminellt mysiga morgonrock). Det mest vuxna jag har hunnit med under dagen är att köra en diskmaskin, och det mest vuxna jag planerar att göra är att betala tillbaka på mitt mardrömslika studielån.


Kvällen spenderas med familjen på restaurang Vedugnen. Inget märkvärdigt, men ändå alldeles lagom. Jag åker ju till Bokmässan i Göteborg och är borta i dagarna tre, så all lugn och ro jag kan få är uppskattat. Helgens program hittar ni här.


Så, grattis på födelsedagen till mig - och grattis på födelsedagen till nya hemsidan!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon

För bokningar, recensionexemplar och övriga frågor: