• Maria

Första riktiga recensionen

Jag tjatar om hur overkligt det känns, allting. Att jag officiellt är författare, att manuset som jag har jobbat med i närmre fem års tid nu finns som fysisk bok i bokhandeln, att ni gillar boken, att uppföljaren Stjärnfödd är på G, att ni frågar om den och riktigt längtar efter den… Favoritkaraktärer har vuxit fram, scener diskuteras, vad som komma skall teoretiseras…


I dag fick Avien sin första fullängdsrecension. Recensenten Sanna (@sannareads) ger Avien betyget “en solklar 5/5” och skriver att den är en av hennes nya favoritböcker, bland giganter som Harry Potter, Throne of Glass och The Fault in Our Stars.


Alltså, vänta lite. Va? Drömmer jag? Jag förstår lika lite som när Isondra tvingas lyssna på när hennes vänner snackar elysiska, och Sannas ord får mig att sväva upp mot Doresseas tre månar. Jag skrattar och gråter om vartannat här, i min slitna kontorsstol i fuskskinn.


Recensionen i helhet:


Isondras bror är dödligt sjuk och hon är beredd att göra allt för att rädda hans liv.

Med hjälp av Pantern finner Isondra en väg ut genom Cent och tar sig till Elysien. I hela sitt liv har hon fått höra historier om hur brutala Elysierna är. Men är allt så svart och vitt som Isondra har trott?


Sättet Maria Wälsäter skriver på är fängslande, målande och fullständigt fantastiskt! Jag fick verkligen anstränga mig för att inte sträckläsa boken.


Miljöbeskrivningar och personbeskrivningarna är tillräckligt detaljerade för att man ska få känslan av att vara där vid Isondras sida.


Jag fattade snabbt tycke för karaktärerna i boken och som vanligt så dras jag till de mystiska karaktärerna som Zance. Lawine, Benjamin, Alexander och självklart Isondra är karaktärer som man önskar att man var vän med. Det känns nästan som att man är med i deras lilla grupp när man läser ”Avien”.


Avien är utan tvekan en av mina nya favoritböcker och jag förstår inte hur jag ska kunna vänta på nästa bok!


”Avien” av Maria Wälsäter får en solklar 5/5! 


Terima, Maria! 


Tack själv, Sanna. Din recension har gett mig så mycket motivation att fortsätta skriva, fortsätta kämpa, så du anar inte. 2019 håller du den blå uppföljaren i din hand. <3

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon

För bokningar, recensionexemplar och övriga frågor: