• Maria

Fantasydrottningens dom

Uppdaterad: 19 okt 2018


Ni vet hur det känns när någon man ser upp till, som är fantastiskt duktig på sitt område - som har lyckats i en tuff bransch och nått dit jag själv vill nå ... Hur det känns när denna person läser din roman, tycker om den, skriver en fantastiskt fin recension som de delar med sina tiotusentals följare på Instagram, Facebook och Goodreads? Inte?


Det vet jag, och jag är så mallig! Självaste Lovisa Wistrand (författaren bakom succéer som "Drakviskaren", "Demonviskaren" och nu senast "OBS: Flirt") har läst, uppskattat och recenserat lilla "Avien". Trots att jag har feber spricker jag nästan av all sprallig lycka! Jag var så oförberedd på den här överraskningen, och kanske är det därför den känns extra speciell. Extra fin. Extra stor.


"Ett härligt fantasyäventyr med inslag av kärlek - ett lyckat koncept, om ni frågar mig. Det är lagom långt samtidigt som själva historien kändes ny och fräsch. Jag gillade verkligen relationen mellan Isondra och Alexander. [...] Jag rekommenderar "Avien" till alla som gillar fantasy och kärlek och ser redan fram emot nästa bok! " - Lovisa Wistrand

Hela Lovisas recension av "Avien" kan ni läsa här, eller om ni väljer att förstora bilden i det här inlägget. Min egen recension av Lovisa Wistrands "Drakviskaren" hittar den nyfikne här (jag rekommenderar den å det varmaste).


När ett tack känns otillräckligt är det bara ett annat ord som duger - terima, Lovisa! <3

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon

För bokningar, recensionexemplar och övriga frågor: