• Maria

Pirrigt


Helgen närmar sig med bamsekliv. Jag börjar känna av fjärilarna i magen nu. Eller, det har jag väl kanske gjort ett tag. Det känns på riktigt, liksom.


Jag blev som bekant dubbelbokad, både på fredag och på lördag. Lösningen vi har kommit fram till passar alla (vill jag tro), men det blir en del snabba turer för min egen del. Helgens schema ser ut så här:


Fredag 16 november:

  • 08:00 - 16:30: Läsarmöten och boksignering på Värmlands bokfestival (där jag delar bord med förlagskollegan Teresa Thurell, som har skrivit härliga crossover-romanen "Stjärnsystrarnas hemlighet")

  • 17:00 - 19:00: Boksignering under ICA Maxi Bergviks 15-årsjubileum


Lördag 17 november:

  • 10:00 - 12:00: Boksignering under ICA Maxi Bergviks 15-årsjubileum

  • 12:30 - 15:45: Läsarmöten och boksignering på Värmlands bokfestival

  • 16:00 - 16:25: Scenframträdande på Nöjesfabrikens lilla scen (tack och lov)

  • 16:30 - 17:00: Sista halvtimmen som Värmlands bokfestival har öppet för i år signerar jag böcker igen

Schemat är verkligen fullspäckat, men oj så kul det ska bli! Jag känner mig som ett litet virus, som infiltrerar hela Karlstad med mina långa tentakler. Det är något speciellt att befinna sig på event på hemmaplan, ändå.


Så, vad fick jag gjort igår nu då? Anicia har fått sig en sprillans ny hemsida (dock har vi inte kopplat den till korrekt domän än), jag har uppdaterat min egen sida, jag hann med att städa lite, lite (min bokvagn fick sig lite kärlek, se inläggsbilden), och jag fick ett till mål mat i magen. Sedan fastnade jag framför ett spel, och helt plötsligt var klockan mitt i natten.


Imorgon räknar jag inte med att få ett dyft gjort, eftersom jag ska upp klockan 05 och jobba "skitpasset", som jag kallar det: 07:45 - 11:00. Har jag tur så får jag kunder runt 10.


Med en sådan tidig morgon skulle jag behöva ta mig en tupplur efter lunch för att orka med eftermiddagen och kvällen, men det vågar jag inte. Även om jag bara sover i tjugo minuter så kommer hela nattsömnen att bli störd, och jag ska upp riktigt tidigt också på fredag. Det vore en mardröm att inte få sova nu i helgen, när jag verkligen behöver vara på topp.


Kort och gott betyder det att jag behöver lägga på ett kol eller tio. Så, jag bugar mig ut, helt enkelt. Jag ber om ursäkt redan nu för eventuell frånvaro från blogg och sociala medier ett par dagar. Räkna med desto matigare (och roligare) uppdateringar därefter.


Tack för att du läste. <3

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon

För bokningar, recensionexemplar och övriga frågor: