• Maria

Punkt


Så sätter jag punkt för "Stjärnfödd", för den här gången.


Känslan är så overklig. Hur har jag, som inte ens kan slutföra en rensning av en byrålåda, skrivit klart två böcker? Kanske skulle jag klara av att slutföra rensningen nu, när jag har fått en sex år lång lektion i tålamod och jävlar anamma? För, om jag ska vara ärlig så tror jag inte att jag har gett sagd byrålåda ett försök sedan jag påbörjade "Avien", första delen i trilogin om Doressea, våren 2013.


Mottagandet av ”Avien” var varmare än jag någonsin hade vågat hoppas på. Ni har lärt känna världen och karaktärerna tillsammans med Isondra. Ni har skrattat, gråtit och känt tillsammans med henne, och tillsammans med mig. Ni har överöst mig med en kärlek som har fått mig att både orka och vilja skriva vidare, trots att författandet och författarskapet är allt annat än enkelt. Det är, ärligt talat, det svåraste jag någonsin har gjort. Hur skulle jag kunna leva upp till förväntningarna och leverera en uppföljare som är värdig en bok som har tokhyllats av läsare i alla åldrar och målgrupper?


Ja, hur är en bra fråga, men en uppföljare lyckades jag på något vis knåpa ihop. Och det är helt och hållet tack vare er. ”Stjärnfödd” är min gåva till er, tillsammans med mitt allra största tack. Eller ska jag säga terima? För tacksam, från djupet av mitt hjärta, är jag. Ni är bäst!


Bokrelease i september 2019, here we come! PS. Nu i juni får ni dessutom se det färdiga omslaget. Alltså, wow!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon

För bokningar, recensionexemplar och övriga frågor: