• Maria

Stjärnfödd

Så är stunden kommen då jag och (världens bästa) illustratör och formgivare, Linn Creutzer, är redo att dela omslaget till "Stjärnfödd" med er:Alltså, huuuuuuuuur snyggt är det inte? Jag är kär. I omslaget. I Linn.


Nu är boksläppet nära alltså. Om ett par månader är jag dubbelutgiven författare. Vissa menar att man inte är en "riktig" författare förrän man har två böcker ute. Vissa, som Sveriges författarförbund:

"Den som offentliggjort två verk av konstnärligt eller vetenskapligt värde skall anses vara berättigad till medlemskap. Med två publicerade verk gör den sökande gällande att det inte rör sig om en engångsföreteelse, utan om en påbörjad litterär verksamhet."

Snart har jag alltså en "påbörjad litterär verksamhet". Förutom att jag kan bli medlem i Sveriges författarförbund kan jag också få en egen Wikipedia-sida. Jag förstår inte själv exakt hur det gick till. En livskris lockade fram kreativiteten och behovet att skapa ur mig, envishet resulterade i ett färdigt bokmanus, driv ligger bakom utgivningen ...


... och sen då? Hur lyckades jag upprepa proceduren en gång till? När hade jag tiden? Varifrån fick jag inspirationen? Vad hände? Jag vet inte. Det enda som spelar någon roll just nu är att "Stjärnfödd" är på riktigt, och det känner jag med hela kroppen. I månadsskiftet augusti-september håller jag första exemplaret i mina händer. I samma veva är det smygsläpp för vänner, familj, recensenter och hängivna läsare (kontakta mig på mejl maria.walsater@outlook.com om du vill beställa ett förhandsexemplar), och på Bokmässan i Göteborg - torsdag 26 september, vilket passande nog är min födelsedag - är det på riktigt-släpp.


Tack för att just du följer med på resan! <3

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Twitter Icon

För bokningar, recensionexemplar och övriga frågor: